• Επισκέψεις – Συναντήσεις υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Κοκκινίδη Στάθη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον».
    22/05/2019 Ενημέρωση

Στο Αμφιθέατρο του 1ου - 3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον»,την Τρίτη 21/05/19, ως προσκεκλημένος στην ημερίδα που διοργάνωσε το 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας με θέμα  «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια»,  όπου και χαιρέτισε  την πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία των διοργανωτών.

Στις 8μ.μ. της ίδιας μέρας ο υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού  επισκέφτηκαν την τοπική κοινότητα Ερμακιάς στη Δημοτική Ενότητα Αγίας Παρασκευής , όπου και συναντήθηκαν με κατοίκους του χωριού. Συζήτησαν θέματα κατάκύριο λόγο τοπικού χαρακτήρα. Ειδικότερα οι κάτοικοι του χωριού έθεσαν το ζήτημα της αναγκαιότητας  έργων υποδομής για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της  ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου και των καταστροφών στις καλλιέργειές τους από αγέλες αλόγων αδέσποτων που υπάρχουν στην περιοχή.Ο κ. Κοκκινίδης αναφέρθηκε στους κύριους άξονες του προγράμματός του, όπου συμπεριλαμβάνεται  η κατασκευή αρδευτικού συστήματος και η ολοκλήρωση του έργου της Αποχέτευσης,  και δεσμεύτηκε να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το τοπικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση των παραπάνω και όποιων άλλων ζητημάτων προκύψουν.