• Κλάζογλου Παρασκευή (Εύη)
    [Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός]

    Υποψήφιοι

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πτολεμαΐδα. Σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην ίδια σχολή έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Πολιτική Φιλοσοφία. Εργάστηκα τρία χρόνια στην Εθνική Τράπεζα και στη συνέχεια διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στην Β΄Βάθμια Εκπαίδευση, όπου υπηρετώ επί  12 συναπτά έτη. Σήμερα διδάσκω στο Πρώτο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

Η δουλειά μου ως εκπαιδευτικός με φέρνει σε καθημερινή τριβή με τις ανησυχίες των παιδιών μας. Ιδιαίτερα με ανησυχεί το γεγονός της παντελούς απαξίωσης της πολιτικής από πλευράς των νέων, η πεποίθηση που έχουν πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Θεωρώ πως η υποψηφιότητα του Στάθη Κοκκινίδη και του συνδυασμού μας,  όλων ανθρώπων εγνωσμένης αξίας, με επιστημοσύνη, με αγάπη για την πόλη μας αλλά κυρίως με δομημένες, φρέσκες και υλοποιήσιμες προτάσεις απέναντι στα προβλήματα του Δήμου, είναι μια χρυσή ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα προβλήματα είναι μικρά απέναντι στην ανθρώπινη θέληση.

Με το βλέμμα στο παρόν συναντούμε μία Εορδαία διψασμένη για το νέο και το όραμα, με το «Βλέμμα στο Μέλλον» θα μπορέσουμε να τη μετατρέψουμε σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.