• Γκόκτσης Ιωάννης
    [Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός]

    Υποψήφιοι

Έχω γεννηθεί στην Έδεσσα το 1957. Από το 1980 κατοικώ μόνιμα στην Πτολεμαΐδα.

Είμαι Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός και είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ. Είμαι παντρεμένος με την Ναταλία Ζαραφίδου η οποία ήταν εκπαιδευτικός στις Σχολές ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας και είναι συνταξιούχος. Έχουμε δύο ενήλικα παιδιά, τον Γιώργο και την Κυριακή (Κική).

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε από την Σχολή της ΔΕΗ από την οποία αποφοίτησα το 1976 και τοποθετήθηκα στον ΑΗΣ Καρδιάς, με την ειδικότητα του μηχανοτεχνίτη.  Από το 1980 έως το 1984 παράλληλα με την εργασία μου ήμουν σπουδαστής στα τότε ΚΑΤΕΕ (σήμερα ΤΕΙ) Κοζάνης στο τμήμα των Μηχανολόγων. Από το 1985 έως την συνταξιοδότησή μου, εργάστηκα ως Τεχνολόγος Μηχανικός σε επιτελικές θέσεις του ΑΗΣ Καρδιάς.

Πιστεύω ακράδαντα στη συλλογική δράση, ως μέσου επεξεργασίας και προώθησης δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας. Έτσι σε όλη τη ζωή μου συμμετέχω σε συλλογικότητες, αρχής γενομένης τα Συνδικάτα. Σε ηλικία 19 ετών το 1977 ήμουν ιδρυτής πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής (ΤΔΕ) ΑΗΣ Καρδιάς της ΕΤΕ/ΔΕΗ και την διετία 1990-92 ήμουν πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Κοζάνης του Συλλόγου Υπομηχανικών ΔΕΗ.

Στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι: η διάθεση προσφοράς, ο Αλτρουισμός και η Ανιδιοτέλεια.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη Δημοτική Κίνηση "Με το βλέμμα στο Μέλλον" και να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος προκειμένου να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην συλλογική προσπάθεια να βελτιώσουμε από κοινού τις συνθήκες διαβίωσής μας στην Πόλη μας. Φυσικά διακρίνω κοινά χαρακτηριστικά και στον επικεφαλής του Συνδυασμού Στάθη Κοκκινίδη.

Με αυτό το σύντομο βιογραφικό εκθέτω τον εαυτό μου στην κρίση των Συμπολιτών –Συμπολιτισσών μας και ζητώ την στήριξη της υποψηφιότητάς μου.