Στις 26 Μαΐου 2019 καλούμαστε να εκλέξουμε τους νέους αυτοδιοικητικούς μας άρχοντες. Η νέα νομοθεσία και ο νέος σχεδιασμός της χώρας, δίνει διαφορετικές προοπτικές στην αυτοδιοίκηση, αλλά και κυρίως δίνει προοπτικές στις τοπικές κοινότητες που είχαν περιπέσει σε μαρασμό.

Χρόνια ασχολούμενος με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αρχικά σαν αθλητής του ποδοσφαίρου και στην συνέχεια ως διαιτητής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης, με θλίβει και με πονά που ενώ υπάρχουν μερικά τοπικά διαμερίσματα που διαθέτουν φωτισμό στα ποδοσφαιρικά τους γήπεδα, στην έδρα του Δήμου μας την Πτολεμαΐδα, απουσιάζει εντελώς ο έστω στοιχειώδης φωτισμός στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Όμως ακόμη και αυτό το στάδιο, όπου επί χρόνια αγωνιζόταν ο Εορδαϊκός (σε Β΄ και Γ΄ εθνική), αλλά και ο Μακεδονικός Φούφα που πέρυσι και φέτος (αγωνιζόμενος ως η μοναδική ομάδα του Δήμου μας στην Γ΄ εθνική), χρησιμοποιούσε αυτό το στάδιο, δεν έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας. Απ’ ότι θυμάμαι κάθε εβδομάδα (όταν αγωνιζόταν ο Εορδαϊκός), έπαιρνε πιστοποιητικό καταλληλότητας για να αγωνιστεί!!!!!

Με άλλα λόγια αγαπητές φίλες και φίλοι, το Δημοτικό Στάδιο της 2ης μεγαλύτερης πόλης της Δυτικής Μακεδονίας, μάλλον δεν κρίνεται κατάλληλο για αγώνες.

Μου έρχονται στο μυαλό τα δημοσιεύματα το 2010 για το αλαλούμ, που γινόταν με το που θα πάει να αγωνιστεί τότε ο Εορδαϊκός, που είχε κληρωθεί στο κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, και τελικά κατέληξε να δώσει τον αγώνα στην Φλώρινα!!!!

Κατά καιρούς ακούσαμε από παλιούς Δημάρχους, να εξαγγέλλονται μεγαλεπήβολα έργα και νέο στάδιο την περιοχή του πρώην στρατοπέδου, αλλά 10ετίες τώρα αυτά έμειναν μόνο σαν εξαγγελίες.

Σήμερα αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι πρώην ποδοσφαιριστές και παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου σου ξαναζητάνε την ψήφο σου.

Αυτοί που επί χρόνια αδιαφόρησαν πλήρως για την κατασκευή ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού σταδίου, και όχι μόνο, «συνωστιζόμενοι» σε ψηφοδέλτια, προσπαθούν να σου αρπάξουν και πάλι την ψήφο.

Φτάνει πια μην τους πιστεύεις ΤΕΛΟΣ

Με το παλιό πρέπει να ξεμπερδεύουμε….

Γυρίζουμε σελίδα στον Δήμο μας….

Ψηφίζουμε για Δήμαρχο τον Στάθη Κοκκινίδη και Δημοτικούς συμβούλους τους άξιους και άφθαρτους συνεργάτες του ψηφοδελτίου του, «με το ΒΛέΜΜΑ στο ΜέΛΛΟΝ - ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ».